• Frakt 49kr 
  • Snabba leveranser
  • Säker betalning
  • Snabba leveranser
  • Sveriges bästa priser
  • Säljsupport - Vardagar 8.00-18.00
Priser inkl. moms

 

Vi brinner för det mobila livet, design och smarta enkla lösningar. Merskal skapades redan 2011 i Norra Sverige och har sedan dess tagit fram en massa olika mobiltillbehör, fodral, plånböcker och andra produkter. Alla produkter utvecklas och designas omsorgsfullt av vårt design och utvecklingsteam. Våra kärnvärden bottnar i att skapa snygga och funktionella tillbehör av högsta kvalitet till bra priser.

Vi har en lång, unik och spännande resa bakom oss men en ännu mer spännande resa framför oss. Merskal genomgick 2018 en total makeover i samband med att en rad nya produktserier togs fram. Vi är oerfhört stolta över alla våra produkter och blir alltid lika glada av att läsa alla fina recensioner.

Men vi är långt ifrån klara och kommer fortsätta att ta fram fler produkter, om du har en idé eller förslag på en ny produkt får du gärna kontakta oss!

MATERIAL & KVALITET

Alla produkter vi tillverkar görs av godkända material som köpts av handplockade samarbetspartners. Vi börjar helt enkelt alltid varje produktutvecklingsprocess med att hitta bästa tänkbara material för tillverkning. Kvalitetsarbetet fortsätter genom hela tillverkningsprocessen och distribution. Allt i syfte att säkerställa så att våra högt ställda krav på kvalitet efterföljs i alla led.

DESIGN & FUNKTION

Vi brinner för stilren design och snygga former. Samtliga produkter utvecklas noggrant med hänsyn till såväl design som funktion, vi vill inte bara göra marklnadens snyggaste produkter. Vi vill även att de ska fungera på bästa vis och underlätta vardagliga problem. Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra alla produkter parallellt med attt ta fram morgondagens produkter.